WORK WITH US

 

Arbeta med oss under Malmö Arab Film Festival! Festivalen är ett unikt internationellt evenemang, med en stor och bred publik och en betydande del av den nordiska filmindustrin som närvarar under festivaldagarna. Att jobba med MAFF är en unik möjlighet att möta andra delar av världen, utveckla egen kompetens inom olika områden och bidra till att stärka mångfalden inom film och evenemang.

Perioden för jobb och uppdrag gäller kring festivalen 2017, exakta datum informeras om vid eventuellt intervjutillfälle. Ansökan med personligt brev och CV tas emot via e-post senast 15 january till jobb@maffswe.com

Intervjuer hålls löpande hela tiden och uppdragen kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Jobb 

Funding coordinator
september- början av oktober

Som Funding coordinator ansvarar du för förarbete samt genomförande av Funding-aktiviteterna som äger rum under 1-3 oktober på Radisson Blu. Funding coordinatorn koordinerar samtliga aktiviteter relaterade till MAFF Development Funding och Doc Post Production Platform vilket innebär bland annat kontakter med deltagare och jurymedlemmar, schemaläggning av pitchaktiviteterna, inhämtning och uppstrukturering av material, kommunikation samt praktiskt genomförande av aktiviteterna under MAFF Market Forum.

Du som söker bör vara strukturerad och gilla att arbeta i ett högt tempo, god förmåga att arbeta självständigt, samt ha en förståelse för finansiering av film och pitchning.

Tidigare erfarenhet från jobb inom film, festival och event management och en god förståelse av  nationell och internationell filmindustri är meriterande samt relevant utbildning inom kultur och/eller projektledning.  Flytande engelska krävs och kunskaper inom arabiska är meritande.

Market coordinator
augusti-början av oktober

Som Market coordinator ansvarar du för genomförandet av de marketrelaterade delarna av MAFF Market Forum. Du koordinerar utställningen där nationella och internationella aktörer inom film ställer ut sina verksamheter, schemalägger visningar av market screenings och short film corner, hanterar ackrediteringar och förfrågningar gällande dessa samt ansvarar för genomförandet av MAFF Market Forums networking activities.

Du som söker bör vara strukturerad, stresstålig och resultatorienterad, god förmåga att arbeta självständigt så väl som i team, samt ha vana av att hantera en mångfald av nationella och internationella film professionals.

Tidigare erfarenhet från jobb inom film, festival, event management och sälj, nätverk inom filmindustrin och en god förståelse av  nationell och internationell filmindustri är meriterande samt relevant utbildning inom kultur och projektledning.  Flytande engelska krävs och kunskaper inom arabiska är meritande.

Uppdrag 

Ett mindre arvode utgår. 

Ackreditering
Under festivalen deltar omkring 400 ackrediterade filmindustri-representanter, internationella skådespelare och regissörer, samt press och media från både Norden och Arabvärlden. Samtliga deltagare hämtar ut sin personliga ackreditering med festivalväska i Accreditation Centre. Vi söker en person som kan ansvara för sortering och struktur av ackrediteringar i Accreditation Centre, samt att utdelningen ackrediteringarna sker kontrollerat och rätt ordning under festivaldagarna.

Biograf
Under festivalen visas filmer omkring 120 filmer på olika platser över hela Malmö – de främsta visningsplatserna är Biograf Spegeln och Biograf Panora. Vi söker ett antal personer som kan arbeta med samordning av visningar på biograferna, med ansvar för att filmvisningarna och Q&A-samtalen efter filmerna flyter på, kontroll av att biljettförsäljningen flyter på. Vi söker även ett antal personer som kan sköta biljettförsäljningen till festivalfilmerna på biograferna.

 

Volontär

Är du intresserad av att jobba som volontär under Malmö Arab Film Festival 2017? Kontakta vänligen jobb@maffswe.com